Kontakt: info@sprutforsilvring.se

 

BILSTYLING är modifiering av prestanda eller utseende av ett fordon. Faktiska "tuning" i avkänningen av bilar eller fordon, finns motor tuning. De flesta fordon lämnar fabriken för en genomsnittlig förare förväntningar och villkor.

Annons

Tuning, å andra sidan, har blivit ett sätt att anpassa egenskaperna hos ett fordon efter ägarens önskemål. Bilar kan ändras för att ge bättre bränsleekonomi, producera mer makt, eller att ge bättre hantering.
BILSTYLING är relaterad till auto racing, även om de flesta prestanda bilar aldrig konkurrera. Trimmad bil byggd för nöjet att äga och köra. Yttre ändringar inkluderar ändra de aerodynamiska egenskaperna hos fordonet via Sidokjolar, främre och bakre stötfångare, spoilers, splitters, luftventiler och lätta hjul.

Bilstylingens ursprung


Bilar har alltid utsätts för eftermarknaden förändring. Den gyllene åldern av BILSTYLING var årtionden mellan andra världskriget och början av luftföroreningar begränsningar. Både måttlig och radikal modifiering har varit firade i de populära låtarna Hot Rod ras och Hot Rod Lincoln. Namnen på Abarth och Cooper visas på modeller formgivna efter bilarna de modifierade. Cosworth gick, med stöd från Ford, ändrar engelska Ford Flathead motorer för Lotus sjuor att dominera formel 1.
Under 1970- och 80-talet, många japanska prestanda bilar exporterades aldrig utanför japanska hemmamarknaden. I slutet av 1980- och början av 1990 började grå import av japanska prestanda bilar, som Nissan Skyline, [1] [1] [2] [3] importeras privat till västra Europa och Nordamerika. I Förenta staterna, var detta i direkt kontrast till den inhemska bilproduktionen ungefär samtidigt, där det var en mycket liten prestanda eftermarknaden för inhemska kompakt och ekonomi bilar; fokus låg istället på sportiga bilar som Ford Mustang och Chevrolet Corvette eller på muskel bilar.
På grund av sin lätta vikt och den ökande tillgången till låg kostnad tuning utrustning uppvisar ekonomi och kompakta bilar hög prestanda till en låg kostnad jämfört med dedikerade sportbilar. Som professionell sport och racing med sådana fordon ökat, så gjorde rekreation av dessa fordon. Förare med liten eller ingen automotive, mekaniska eller racing erfarenhet skulle ändra sina fordon för att efterlikna mer imponerande versioner av racing fordon, med blandade results.bilstyling

Här finns information och fakta om sprutförsilving och kromning. Vi hjälper dig.